Hjemmeside

Videos about Chania

More videos...

Videos about Crete

More videos...

Photo Gallery

Velkommen til vakre Hania, et paradisisk og rent land full av naturskjønnheter, historie, minner og kultur.

Det er et land der de besøkende vil oppleve naturen i all dens prakt og se steder som gjør en stum av begeistring. Endeløse kyststrekninger med skummende hav, små bukter og øyer av eksotisk skjønnhet og skjulte sandstrender ved foten av avskrekkende fjell. Vanskelig tilgjengelige, men majestetiske fjellkløfter, hellige huler, velsignede elver og rolige grønne sletter dekket med oliven- og sitrus trær. Et land som er selvnærende på alle måter, rikt på dyreliv og planter, endemiske (stedegne) og sjeldne.

Menneskets kunstverk vil også bevege besøkeren. Han vil bøye seg i åndeløs respekt for de imponerende restene av gamle kulturer som fremdeles står som stolte minner av den kreative ånd, sterke krigere av bitre og grådige tider.

Han vil gjenoppleve øyeblikk fra myter, historie og fordums storhet, fordi minner fra fortiden vil våkne og gjenoppstå i hans fotskritt.

Her vil besøkeren fylle sin lengsel etter farve og aroma, han vil nyte originelle og unike smaker, han vil overhøre fortellinger om erfaringer hentet fra lidenskapen og visheten til et folk hvis røtter og utholdenhet er grunnet fjernt i fortiden. Han vil oppleve intense kontraster og følelser, han vil sidestille det nye med det gamle og vil sette pris på det moderne liv gjennom kjennskap til tradisjonene.

Og det viktigste - her vil besøkeren møte mennesker som kjenner livets verdier og gleder. Den kretiske sjel vil overvelde ham, gjestfriheten vil binde ham og merke ham for alltid....

Velkommen til vakre Hania, nyt alt det som generøst tilbys.....

Incredible Crete KTEL Public Bus Service Western Crete Rethymno